Társasházak biztos kézben
Tapasztalat és szakértelem
Költséghatékony gazdálkodás
Foldana Ingatlankezelés

Speciális szolgáltatások

Fizetési kötelezettségek közlése a tulajdonostársak részére:

A teljes ingatlankezelési, nyilvántartási és ügykezelési rendszerünket egy speciálisan erre a területre kifejlesztett számítógépes szoftvercsomag segítségével látjuk el. Ez teszi lehetővé, hogy tételes elszámolásban közöljük a lakókkal a kötelezettségeket, valamint hogy követni tudjuk a teljesített befizetéseket, és a keletkezett tartozásokat.

Társasházkezelő szoftverünk segítségével számlalevél formátumú csekkes értesítőt küldünk mindazon tulajdonostársak részére, akik ezt igénylik. Az automatikusan kitöltött csekk letépése után már csak el kell menni a postára, befizetni az összeget. Az eljárás ugyanaz, mintha egy közmű-, vagy telefonszámlát fizetne be.

Továbbá a Foldana Kft. saját fejlesztésben létrehozott egy olyan automatikus email-értesítő rendszert, amely segítségével a központifűtéses, havi fogyasztás-elszámolású társasházak összes emailcímmel rendelkező tulajdostársa minden hónapban emailben is megkapja a befizetendő közös költséget és a fogyasztási díjakat táblázatos formában (előirányzat közlőt itt tekinthet meg).

A közlő a fentieken kívül tartalmazza még a legutolsó lezárt könyvelésű dátum szerinti egyenleg összegét is. Ilyen módon a tulajdonostársak minden hónapban értesülnek az esetlegesen fennálló tartozásukról is.

Tételes egyenleg-kimutatást igény esetén a megadott email címekre félévente megküldjük.