Társasházak biztos kézben
Tapasztalat és szakértelem
Költséghatékony gazdálkodás
Foldana Ingatlankezelés

Online ügyfélszolgálat

Online ügyfélszolgálatunkat azon tulajdonostársak tudják igénybevenni, akik a Foldana Kft felé a lakónyilvántartási nyomtatványt korábban már kitöltötték és eljuttatták, illetve akik ezt a továbbiakban megteszik, és így hivatalosan bejelentik emailcímüket. A lakónyilvántartási nyomtatványt az előbbi kifejezésre kattintva tölthet le. A bejelentkező felületen a nálunk nyilvántartásba vett emailcímet kell beírni, ezzel tudják a tulajdonostársak azonosítani a személyüket.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a központi fűtéses havi fogyasztáselszámolású társasházak tulajdonostársainak havonként történő közös költség előirányzat elektronikus küldése és bármely társasházunk tulajdonostársának a félévenkénti egyenlegkimutatás küldése 2012. január 1-től szintén csupán azok felé fog megtörténni, akik az emailcímüket a lakónyilvántartási nyomtatványon hivatalosan bejelentik felénk. Kérjük, hogy amennyiben továbbra is zökkenőmentesen szeretné megkapni emailen a közös költség-, és egyenlegkimutatásokat, akkor a lakónyilvántartási nyomtatványt kitölteni és aláírva személyesen, vagy postai úton eredetiben eljuttatni szíveskedjen felénk.

Az online ügyfélszolgálat kezelő felületén kétféleképpen lehet a bejelentkezést megvalósítani. A jobb oldalon lévő “Bejelentkezés ideiglenes azonosítóval” cím alatt az emailcím beírása után a rendszer egy emailt küld az Ön postafiókjába, amennyiben a megadott emailcím megtalálható a rendszerünkben. Az emailben egy link található, amely 30 percig érvényes, és a linkre kattintva léphet be a szolgáltatásba. Természetesen ezen email megtekintéséhez előbb be kell jelentkeznie a saját email postafiókjába.

A kezelő felület bal oldalán hagyományos jelszavas bejelentkezésre van lehetőség. Ezt azután lehet igénybevenni, ha először regisztráltatja magát. Regisztrálni szintén csak azok tudnak, akik az emailcímüket írásban hivatalosan bejelentették felénk a lakónyilvántartási nyomtatványon. A regisztráció során jelszót adhat meg, amelyet a későbbiekben használhat a bejelentkezéshez.

A két bejelentkezési mód teljesen párhuzamosan használható. Az ideiglenes azonosítóval való belépés is korlátlan számban igénybevehető, és lényeges kiemelni, hogy nem kizárólag elfelejtett jelszó megváltoztatására használható.

Reméljük, hogy online ügyfélszolgálatunk elnyeri tetszését!