best web building software

Pályázati  finanszírozás

Számos vissza nem térítendő támogatásra pályázhatnak a magyar vállalkozások. Gyakran szembesülnek azonban azzal a problémával, hogy az elnyert összegek kifizetése hosszú ideig tart. A már elnyert támogatások illetve a benyújtott kifizetési kérelmek ideális finanszírozási eszköze lehet a faktoring. A különböző operatív programok keretében elnyerhető támogatások sokfélesége és a pályázati feltételek különbségei miatt, a támogatásfinanszírozási igényekre - az agrártámogatások kivételével, amelyre külön konstrukciók állnak rendelkezésre - egyedileg alakítjuk ki a legmegfelelőbb konstrukciót, az adott ügylet sajátosságainak figyelembevételével. 

EGYSZERŰ, RUGALMAS KONSTRUKCIÓ

NINCS ÖNERŐ ELVÁRÁS

FEJLESZTÉSEK MEGVALÓSÍTÁSÁT MEGKÖNNYÍTŐ KONSTRUKCIÓ

BÁRMELY OPERATÍV PROGRAMHOZ KAPCSOLÓDÓ PÁLYÁZATHOZ


A TÁMOGATÁS FOLYÓSÍTÁSÁT MEGELŐZŐEN A PÉNZÖSSZEG JELENTŐS RÉSZE RENDELKEZÉSRE ÁLL.

Kik igényelhetik?

- A legalább egy, 12 naptári hónapot lezáró üzleti évvel rendelkező, a kis- és középvállalkozásokról szóló 2004. évi XXXIV. törvény KKV definíciójának kell megfelelni
 - belföldi gazdasági társaságok
 - egyéni vállalkozók


A szerződéskötés feltétele, hogy az ügyfél megkötött támogatási szerződéssel vagy hatósági szerződéssel rendelkezzen. Az igényelt támogatás, mintegy 70-80%-a kerül a pénzintézetünkkel történő szerződés kötést követő néhány napon belül folyósításra. A támogatás teljes összege pénzintézetünkhöz érkezik meg, amelyből a faktorálás költségeinek (faktordíj, kamat) levonását követően kerül kiutalásra az ügyfélnek.

Ajánlatkérés, kapcsolat

Irjon nekünk itt vagy keressen a 06-1-255-2015 telefonon.

Foldana Pénzügyi Zrt

1135 Budapest                     
Jász utca 66/B.

Elérhetőség

Email: faktor@foldana.hu 
Telefon: 06 (1) 255 2015 
Fax: 06 (1) 786 0403