drag and drop site creator

Mezőgazdaság finanszírozás

A mezőgazdasági támogatások finanszírozása megoldást jelenthetnek egyes utólag folyósított, a Magyar Államkincstártól igényelt mezőgazdasági támogatások előfinanszírozására faktorálás vagy hitel formájában.
A konstrukcióval több támogatási jogcím előfinanszírozását vállaljuk egyrészt az idei, és hitel formájában a következő év támogatásának összegét is igényelhetik egyszerre a 6 fő típusra(SAPS, zöldítés, AKG, fiatal mezőgazdasági termelők támogatása, Natura 2000 gyepterületek kompenzációs kifizetései, Természeti Hátránnyal Érintett Terület kompenzációs kifizetései).

GYORS

a szerződésekben előírt dokumentumok benyújtását követően vállalkozása néhány napon belül finanszírozáshoz juthat.

RUGALMAS

a finanszírozás elsősorban a támogatás mértékétől és típusától függ és kevésbé az igénylő pénzügyi adataitól. Többféle területalapú támogatás 2 évre is előfinanszírozható.

KISZÁMÍTHATÓ

a finanszírozás tervezhető, a szolgáltatások díjai kalkulálhatóak, a díjstruktúrában nincsenek rejtett költségek.

EGYSZERŰ, TAKARÉKOS

Minimális biztosíték. Egyszerű és takarékos: a szerződést nem kell közjegyzői okiratba foglalni.

Kik igényelhetik?

A mezőgazdasági faktoring és hitel támogatások konstrukciót azoknak az őstermelő, családi gazdálkodó, egyéni vállalkozó, illetve mikro- és kisvállalkozói szegmensbe sorolt, jellemzően mezőgazdasági társas vállalkozások számára ajánljuk, melyek rendszeres mezőgazdasági támogatásokra jogosultak és gyors, egyszerű, kiszámítható finanszírozáshoz szeretnének jutni.

Mobirise

Mezőgazdasági faktoring

A SAPS, zöldítés, AKG, fiatal mezőgazdasági termelők támogatása, Natura 2000 gyepterületek kompenzációs kifizetései, Természeti Hátránnyal Érintett Terület kompenzációs kifizetései támogatások, mint követelések kerülnek faktorálásra.

A szerződéskötés feltétele, hogy az ügyfél támogatási kérelem benyújtásával rendelkezzen. Az igényelt támogatás, mintegy 70-80%-a kerül a szerződés kötést követő néhány napon belül folyósításra. A támogatás teljes összege pénzintézetünkhöz érkezik meg, amelyből a faktorálás költségeinek (faktordíj, kamat) levonását követően kerül kiutalásra az ügyfélnek.

Mobirise

Mezőgazdasági hitel

- a hitel igénybevételéhez a regisztrált elkülönített fizetési számla szükséges meghatározott pénzintézetnél, erre érkezik minden támogatás
- a kölcsön(ök) folyósítása a lehívási előfeltételek teljesítését követően lehetséges
- amennyiben a támogatás a tervezett időpont / lejárat napja előtt megérkezik a folyósító szervtől - akár támogatási előleg formájában -, akkor azt a hitelszerződésben foglaltak szerint finanszírozás arányosan vagy teljes mértékben haladéktalanul a kölcsön(ök) előtörlesztésére kell fordítani
- támogatási előleg fizetése esetén nem szükséges előtörlesztési nyilatkozat, az automatikusan a hitel törlesztésére fordítódik
- a kölcsön futamideje minimum 1 hónap, legfeljebb 2 év, de a kölcsön futamideje nem haladhatja meg a vonatkozó támogatási jogszabály szerinti végső kifizetési napot követő 15. napot
- a hitel összege az igényelt támogatástól függően változik

Ajánlatkérés, kapcsolat

Irjon nekünk itt vagy keressen a 06-1-255-2015 telefonon.

Foldana Pénzügyi Zrt

1135 Budapest                     
Jász utca 66/B.

Elérhetőség

Email: faktor@foldana.hu 
Telefon: 06 (1) 255 2015 
Fax: 06 (1) 786 0403