best web design software


Társaságunk a Foldana cégcsoport legfiatalabb tagjaként a 2013.évi CCXXXVII. törvény rendelkezései alapján döntött a pénzügyi vállalkozás megalapításáról. A magyar tulajdonú társaság részvényesei között a bankszektor kiemelkedő szakmaisággal rendelkező személyei is megtalálhatóak. A társaság többségi részvényese a Foldana Ingatlan- és Követeléskezelő Kft., több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik a követelések kezelésében, érvényesítésében, valamint a társasházak üzemeltetésében. Társaságunk filozófiája a megszerzett tapasztalat hasznosítása professzionális környezetben, amelynek során valamennyi velünk kapcsolatba kerülő Ügyfél érdekét figyelembe véve, törekszünk a megfelelő megoldás megtalálására.

A pénzintézet pénzügyi vállalkozásként történő működését a Magyar Nemzeti Bank H-EN-I-250/2017 számú határozatával engedélyezte követelésvásárlási valamint hitel és pénzkölcsön nyújtását fogyasztónak nem minősülő személyi korláttal. Ennek keretében sokrétű megoldást tudunk kínálni üzleti partnereink számára egyrészt viszkereset nélküli követelésvásárlás, megbízásos követeléskezelés, vevő számla faktorálás, pályázat és áfa finanszírozás, valamint társasházak részére beruházás finanszírozása valamint mezőgazdasági őstermelők, vállalkozások finanszírozása.

Pénzügyi tevékenységünk egyrészt társaságunk saját forrása valamint kereskedelmi partner bankunk keretei biztosítják. Jelenleg is az üzleti élet meghatározó szereplői számára nyújtjuk szolgáltatásainkat.

Foldana Pénzügyi Zrt

1135 Budapest                     
Jász utca 66/B.

Elérhetőség

Email: faktor@foldana.hu 
Telefon: 06 (1) 255 2015 
Fax: 06 (1) 786 0403